• Satu | Saagacoms

Oulun seudun Uusyrityskeskus – verkkosivujen päivittäminen
Verkkosivujen päivitys oli ollut Oulun seudun Uusyrityskeskuksella suunnitelmissa jo jonkin aikaa, mutta jäänyt kiireellisten asioiden jalkoihin. Kun Suomen Uusyrityskeskus laittoi brändinsä uusiksi loppuvuodesta 2020 oli Oulun sivujen uudistaminen luontevaa tehdä samaan aikaan.


Verkkosivujen teknisestä uudistamisesta vastasi Aki Hangasluoma Detonator Marketingilta. Uusyrityskeskuksen muut kiireet eivät hellittäneet, joten toimiston omalla väellä ei ollut riittävästi aikaa sivuston suunnitteluun eikä sisällön tuottamiseen. Projekti etenikin aika hitaasti.


Tulin mukaan verkkosivuprojektiin tammikuussa 2020. Alussa kävimme Tuija Aitto-ojan kanssa läpi projektin tavoitteet ja toiveet. Uusiin sivuihin liittyi kaksi isompaa tavoitetta:

  1. Sisällön pitää olla Uusyrityskeskuksen asiakkaille mahdollisimman hyödyllistä ja helposti löydettävää.

  2. Sivuston pitää olla Suomen Uusyrityskeskuksen uuden brändin mukainen, mutta kuitenkin erottua valtakunnallisista sivuista.

Vastuullani oli sisällön suunnittelu ja toteuttaminen. Käytännössä vastasin hyvin pitkälle sivuston rakenteen suunnittelusta, yksittäisten sivujen sisällöstä, tekstien kirjoittamisesta, kuvien käsittelystä sekä visuaalisesta ilmeestä. Lisäksi olin säännöllisesti yhteydessä Tuija Aitto-ojaan, jotta hän tiesi projektin tilanteen ja sai ottaa kantaa käytännön suunnitelmiin.


Kun suomenkieliset sivut olivat valmiit, teimme myös niistä myös englanninkielisen version. Niihin suunnittelin sisällön, joka oli hieman kevyempi suomenkielisiin sivuihin verrattuna, ja tein tarvittavat käännökset. Uudistetut sivut julkaistiin maaliskuussa 2020.


Satu hyppäsi luontevasti meidän saappaisiimme ja hetkessä hoksasi mitä tahdomme ja millaista viestiä meidän asiakkaamme ymmärtävät. Projekti oli vaivaton ja mukava kun omat ideat menevät suodattimen läpi ja lisäksi Satulta tuli loistoideoita toteuttavaksi. Projekti vedettiin sinnikkäästi loppuun asti ja siitä kiitos Satulle!

Tuija Aitto-oja

toimitusjohtaja

Oulun seudun Uusyrityskeskus


Yhteistyömme on jatkunut verkkosivujen uudistamisen jälkeen mm. yritysesittelyiden kirjoittamisen ja muokkaamisen merkeissä.


Kannattaa käydä tutustumassa Oulun seudun Uusyrityskeskuksen sivuihin.

Sivusto on toteutettu Word Pressillä.