• Saagacoms

Conseptas – verkkosivujen katselmointi ja päivitys

Conseptas Oy on oululainen kokonaisvaltaisia tuotekehityksen ja tuotesuunnittelun palveluita tarjoava yritys.


Katselmoin keväällä Conseptasin verkkosivuston ulkopuolisen näkökulmasta. Arvioin sivujen houkuttelevuutta, luettavuutta, loogisuutta ja teknistä toimivuutta. Havainnoista kirjoitin raportin, jossa toin esiin sekä hyviä että kehitettäviä asioita.


Samassa yhteydessä tein Conseptasin etusivulle sekä teksti- että layout-muutoksia. Teksteissä painotettiin asiakasarvoa tuottavia asioita aikaisempaa enemmän. Sivulle laitettiin linkkejä palveluihin ja referensseihin. Tekstin silmäiltävyyttä parannettiin käyttämällä lihavointeja ja lisäämällä luetteloita. Sivun visuaalisuutta parannettiin muuttamalla kuvien ja videon paikkaa.


”Satu sparrasi meitä www.conseptas.com webbisivujen kehittämisessä. Hän katselmoi sivuston, antoi kehittämisehdotuksia ja muokkasi etusivun uuteen uskoon niin, että suunnittelupalvelumme tulevat nyt paremmin esille. Osan muutoksista Satu teki suoraan Squarespacella sivuillemme, osan teimme itse kommenttien pohjalta ja osa odottaa vielä toteuttamistaan. Yhteistyö sujui erittäin mutkattomasti. Suosittelen lämpimästi Satun apua viestintään liittyvissä projekteissa.” 

Kari Vatka; toimitusjohtaja, Conseptas Oy